Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήσε ο Δήμος Μοσχάτου, το πρωί της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2013 στο Πολιτιστικό του Κέντρο, στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως-Σολωμού και Ομήρου) έγινε κοπή πίτας και απονομή τιμητικής βράβευσης στο Συλλόγο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και στο «Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού».

 

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταυρου, Ανδρέας Γ. Ευθυμίου δήλωσε τα εξής:


"Πρώτα από όλα να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Η συγκεκριμένη ευχή αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί απευθύνεται σε πρόσωπα και φορείς που συμμετέχουν σε κοινωνικές παρεμβάσεις και σε προγράμματα εθελοντισμού του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας.

 

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου αισθάνεται την υποχρέωση να τιμά πολίτες που έχουν διακριθεί για τις κοινωνικές παρεμβάσεις τους από τις οποίες ωφελείται η πόλη και οι κάτοικοί της. Στη φετινή κοπή της πίτας, μετά από εισήγησή μας και από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα τιμηθείτε για την εθελοντική προσφορά και δράση σας.

 

Είμαστε υπερήφανοι γιατί στην πόλη μας έχει αναδειχθεί ένα κίνημα εθελοντικής δράσης και συμμετοχής και για το λόγο αυτό θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για τη δική σας ουσιαστική συνδρομή στην κατάκτηση αυτή."

 

Το βραβείο παρέλαβε η πρόεδρος του συλλόγου Μαίρη Γρηγοροπούλου, μαζί με τη γενική γραμματέα κα. Χρυσοστάλλη.

 

Ευχαριστούμε το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για την απονομή αυτής της τιμιτικής διάκρισης που μας δίνει θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε τις πολύτιμες προσπάθειες μας!

Ένα σύμβολο για την Πρόληψη

spitaki-logo

Υποστηρίζω! Μπορείς και εσύ αν θέλεις να γίνεις Εθελοντής, Μέλος ή Φίλος και να στηρίξεις το έργο του Συλλόγου.

καρκίνος του μαστού

καρκίνος του προστάτη

καρκίνος του τράχηλου

καρκίνος του δέρματος

καρκίνος του έντερου

Κέντρο Πρόληψης